— Tag: Webshop tapasztalatok

mobilx.hu

Eddigi legjobb műszaki cikkekkel kapcsolatos webshop vásárlásom tapasztalatait szeretném megosztani veletek. A webshop nem más, mint a mobilx.hu internetes áruház. Kezdjük az elején: 2-3 hete böngésztem az interneten és utánanéztem a ma kapható notebookoknak (régebben kellemetlen tapasztalatom volt velük, meg akartam nézni mit tudnak a mostaniak), és meglepődve láttam, hogy bizony […] Read more »

Könyvudvar

Nem olyan régen találtam erre a könyvesboltra, ami eddigi böngészéseim alapján joggal viseli “A város legolcsóbb könyvesboltja” nevet. Az interneten legalábbis nem láttam még kedvezőbb árakat a könyvudvaros áraknál (a pesti utcai könyvkereskedőket pedig nem ismerem, így elhiszem azt a felét). A kedvező árak mondjuk csak az érme egyik fele, […] Read more »

Praktiker

Egy térdeplő széket szerettem volna rendelni a Praktiker webáruházából, ahol igen jó árban árulták és egy éppen futó akciónak köszönhetően a házhozszállítás is ingyenes lett volna. A regisztráció és annak visszaigazolása után be is léptem és kiválasztottam, kosaramba helyeztem a kiszemelt terméket. Innentől követtem a leírtakat, megadtam, hogy házhozszállítást szeretnék, hogy […] Read more »

HardverKER I. (frissítve)

Egy elég kellemetlen váráslási élményemet szeretném leírni most, ami múlt héten kezdődött és remélem ezen a héten lecseng… a legkisebb veszteséggel. Kezdjük azzal, hogy rengeteg pozitív tapasztalatom van webshopokkal kapcsolatban, szeretek az interneten keresztül vásárolni, mert kényelmes, nyugodtan lehet nézelődni, van időm utánaolvasni az adott terméknek és megkeresni azt a […] Read more »

Back to top