2009. november 2. hétfő Webshop tapasztalatok

Könyvudvar

Nem olyan régen találtam erre a könyvesboltra, ami eddigi böngészéseim alapján joggal viseli “A város legolcsóbb könyvesboltja” nevet. Az interneten legalábbis nem láttam még kedvezőbb árakat a könyvudvaros áraknál (a pesti utcai könyvkereskedőket pedig nem ismerem, így elhiszem azt a felét).

A kedvező árak mondjuk csak az érme egyik fele, ami a kínálat rovására megy – egyelőre – , de ez is folyamatosan bővülni látszik.

A webshopról (mert igazából erről írok): a regisztráció kötelező eleme a vásárlásnak, ami itt csak annyiból zavaró, hogy a regisztráció csak a vásárlásra kell (talán hírlevél is van, erre nem emlékszem), és sajnos nem lehet polcot vagy kívánságlistát felépíteni.

A kosár megtöltése után még variálhatunk a darabszámokkal, törölhetünk terméket és választhatunk szállítási címet és szállítási módot (személyes átvétel, illetve csomagküldés 990 Ft-ért az opciók). A jóváhagyást követően már jön is az automata levél. Eddig minden ok. A következő munkanapon telefonálnak, hogy sajnos 2 könyv kétséges, várjanak vagy feladják (kedden és pénteken küldenek csomagokat)? Az egyik könyv van nekik, az meg fog érkezni péntekig, de a másik az nem biztos, ezért a péntekig várást választom, annyira nem sűrget az idő.

Nem lett meg a könyv péntekig, így feladták és hétfőn 11 körül már meg is érkeztek a könyvek, ez igen gyors.

Azt még mindenképpen leírom, hogy az egyik könyv hibás volt, ezt e-mailben jeleztem és 10 percen bellül érkezett is a válasz, hogy elnézést kérnek és elsőbbségivel feladják a könyvet a postán (vékony könyv volt, vastagabb könyv esetében gondolom csomagban küldték volna). Ez a leggyorsabb és legkorrektebb ügyintézés amit valaha webshopban tapasztaltam, így ezért tudok adni még 2 jó pontot nekik.

Aki könyvet akar vásárolni, annak mindenképpen ajánlom, hogy elsőként itt nézzen körül, és ha valamit nem találna, csak akkor menjen máshová!

Elégedett vásárlójuk maradok még lehetőleg sokáig!

  1. zakkant szerint:

    Imádok náluk vásárolni a pesti boltjukban. a honlapot frissíthetnék kicsit gyakrabban, néha van eltérés az ottani és a boltban látható könyvek között. de korrektek voltak mindig is :] örülök, hogy elnyerték a tetszésedet. ÜDV: Anett

    VálaszVálasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top