— Tag: bólint ajánlja

mobilx.hu

Eddigi legjobb műszaki cikkekkel kapcsolatos webshop vásárlásom tapasztalatait szeretném megosztani veletek. A webshop nem más, mint a mobilx.hu internetes áruház. Kezdjük az elején: 2-3 hete böngésztem az interneten és utánanéztem a ma kapható notebookoknak (régebben kellemetlen tapasztalatom volt velük, meg akartam nézni mit tudnak a mostaniak), és meglepődve láttam, hogy bizony […] Read more »

3D szemüveg

Hétfő este gondolkodtam el egy-két 3d szemüveg beszerzésén, és a Google első találatára kattintva mindjárt egy olcsó webshopra jutottam. A 3D szemüveg oldal, bár kinzetre elmarad a kor elvárásaitól – designja enyhén 95 körüli – és a “Kosárba” gomb sem működött nekem, de az árak jók, és a kiszolgálás kedves […] Read more »

Könyvudvar

Nem olyan régen találtam erre a könyvesboltra, ami eddigi böngészéseim alapján joggal viseli “A város legolcsóbb könyvesboltja” nevet. Az interneten legalábbis nem láttam még kedvezőbb árakat a könyvudvaros áraknál (a pesti utcai könyvkereskedőket pedig nem ismerem, így elhiszem azt a felét). A kedvező árak mondjuk csak az érme egyik fele, […] Read more »

IE6 és IE7 tesztelése VirtualPC segítségével

Egyre többen használunk IE8-at, ami teljesen rendben is van, hiszen frissül rendesen és már majdnem használható böngésző, DE fejlesztéskor még figyelnünk kell az IE6 és IE7-ben történő helyes megjelenésre is. Hogyan?! A kérdés megválaszolására már kipróbáltunk sok módszert, kezdetben a FF IETabbal próbálkoztunk, de akkor még nem volt IE7 sem, […] Read more »

Avira AntiVir Personal pop-up ablak kikapcsolás

Sokan használják az Avira AntiVir Personal ingyenes vírusírtóját és lényegében ugyan ennyi embert zavar annak egyetlen hátránya: a saját magát reklámozó ablakocska, ami frissítésekkor jön elé. Ennek kikapcsoláról van angol leírás: http://www.wikihow.com/Remove-the-Popup-Ads-in-Avira-Antivir, lényegében ezt írom le most ide magyar XP-re lefordítva. XP: Kattints a Start menüre, majd válaszd a “Futtatás…” […] Read more »

Star Trek

Múlt hétvégi program volt a Star Trek megnézése számunkra, sajna még csak stereoban ):. A beharangozással párhuzamosan nekem is tetszett és alapvetően kellemes és izgalmas kikapcsolódás volt ez a film, annak ellenére, hogy nem láttam a sorozatból és az eddigi mozifilmekből egy szemet sem (:. A történet egyszerű, könnyen feldolgozható, […] Read more »

Moly.hu WordPress plug-in

A mai napon készítettem egy kis WordPress plug-int azoknak, akik könnyedén szeretnék elhelyezni Moly.hu olvasmányaikat blogukon. A beállítási ablak képe: Telepítési mód: 1. Plug-in letöltése a bejegyzés aljáról vagy a WordPress oldaláról http://wordpress.org/extend/plugins/moly-olvasas/ illetve a Bővítményeknél “moly” keresőszóra az Adminból közvetlenül telepíthető 2. Az adminban a Bővítmények menüpontban válaszd az […] Read more »

Back to top