— Tag: moly

Moly Kedvencelő blogspoton

Bár WordPress-hez már van plugin erre, blogspoton (blogger) még mindig nem megoldott a Moly kedvencelő alkalamzása. Itt egy rövid leírás segítségképen azoknak, akik blogspotot használnak: Lépj be a Bloggerbe (Blogspot) és menj a Layout (Elrendezés vagy Terzevés) / Edit HTML (HTML-kód szerkesztése) menüpontra, kattintsd be a következő feliratú checkboxot “Expand […] Read more »

Moly Kedvencelő WordPress plugin

Kikerült egy fejlesztés a Moly.hu-ra, ami sok bloggert érint(het). Erre “válaszul” elkészítettem egy alap WordPress plugint, ami segít alkalmazni ezt a remek kis funkciót. A plugin letölthető közvetlenül, de hamarosan az Admin felületen is rákereshet mindenki (keresni most is lehet, de hamarosan találat is lesz :P). Moly kedvencelő plugin letöltése

Moly.hu WordPress plug-in

A mai napon készítettem egy kis WordPress plug-int azoknak, akik könnyedén szeretnék elhelyezni Moly.hu olvasmányaikat blogukon. A beállítási ablak képe: Telepítési mód: 1. Plug-in letöltése a bejegyzés aljáról vagy a WordPress oldaláról http://wordpress.org/extend/plugins/moly-olvasas/ illetve a Bővítményeknél “moly” keresőszóra az Adminból közvetlenül telepíthető 2. Az adminban a Bővítmények menüpontban válaszd az […] Read more »

Back to top