2009. október 13. kedd Filmek

Star Trek

Star Trek

Főcím

Múlt hétvégi program volt a Star Trek megnézése számunkra, sajna még csak stereoban ):.
A beharangozással párhuzamosan nekem is tetszett és alapvetően kellemes és izgalmas kikapcsolódás volt ez a film, annak ellenére, hogy nem láttam a sorozatból és az eddigi mozifilmekből egy szemet sem (:.

A történet egyszerű, könnyen feldolgozható, ennek ellenére nem bugyuta annyira, hogy az zavaró volna, egyszerűen nem kell túl sokat várni, és annál többet kap az ember (KisKirk gyerekkorából szerintem jobb részeket is lehett volna csinálni, és azok a módok, ahogyan a későbbiekben “életben tartják” talán túl fantasztikusra sikerültek, de mindegy (: ).

A hang- és képvilága annál megfogóbb, annál fantasztikusabb, az ember szinte természetesnek veszi, hogy a rendőr levitáló motorral állít meg igazoltatni, a barátnőd pedig zöld (:. Fantasztikus a világ, jók a karakterek és a színészek ellen sem lehet sok negatívumot felhozni, talán a főszereplőnek mondanám csak (Chris Pine), hogy dolgozhatott volna még egy kicsit a szerepen, de mivel lényegében nem Ő irányított, ez sem zavart annyira. A többiek pedig tökéletesen megfeleltek, illettek ebbe a világba. Talán kicsit több “idegen” (nem humanoid) lényre számítottam, de ez is csak most tűnik fel.

Star Trek poszter

Poszter

Rating: ★★★★★★★★¼☆ 

  1. Kénes Ádám szerint:

    Én nagyon meglepődtem a filmen. Sokkal jobb lett , mint amire számítottam. Én 9-esre értékelném.

    VálaszVálasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top