— Tag: grafika

Inkscape – görbék lezárása, close curves kiegészítő

A Pólómánia.hu oldalon többször kaptam már a kívánt minta feltöltése után elutasítást, hibaüzenetet, ami a következőt közölte velem: “Lezáratlan vonalak a grafikán belül”. A hiba valós, és nem csak az adott oldalon, hanem mindig szem előtt kell tartanunk azt, hogy a vektoros grafikáink ne tartalmazzanak lezáratlan görbéket, mivel ez nyomtatáskor […] Read more »

Hadley’s Hope – Yoga & Meditation Center

A következő minta amit megosztanék nem teljesen saját kútfő, a középső meditáló Alien (Xenomorph) képét az interneten találtam böngészés közben. A kép vektorizálása, és a koncepció viszont saját ötlet, így maga “a design” már akár általam is megosztható talán. A boltban többféle felsőre is rákerült a minta, vagy annak kisebb […] Read more »

Bike Smile bicajos minta

Kerékpározni szerető ismerősöknek készítettem pólót ezzel a mintával. Elnyerte tetszésüket, így hát megosztom, hátha más is örülne neki. Pólók a mintával a boltban kaphatóak! A minta innen letölthető: bike_smile.zip

Csattt!

A hét elején elkészítettem ezt a mintát, ami megmondom őszintén, nekem tetszik! :) Mivel nem egyszínű, ezért magam nem fogom egyelőre legyártani belőle a pólót, de a boltban már megrendelhető, ha tetszik, ne habozz! A használt betűtípus: Badaboom BB A minta letölthető innen: csatt.zip Badaboom BB

I LOVE Woodsboro

A héten egy kis filmes mintát dobok a közösbe. A Sikoly (Scream) filmekben szereplő vidéki városnak állít emléket eme grafika. Továbbá a mintát szerkesztve, és a város nevét átírva elkészítheted saját I LOVE pólódat. A használt betűtípus: AmerType Md BT A minta letölthető innen: i_love_woodsboro.zip, a póló megvárárolható a pólóboltban!

Hangjegy pár

A héten egy elég régóta bennem lévő, de csak idén megvalósított mintát hoztam. Az inspiráció Jason Mraz – I’m Yours című videoklipjéből jött, de mivel sehol nem találtam az általa viselt pólót, és a mintát sem, így újraalkottam azt. A mintát színesben, női, és férfi verzióban is megtalálod a boltban! Szeressétek […] Read more »

Fotogén spániel

Az aktuális heti minta egy saját szerzemény, több verzióban is a fájlban (Inkscape svg). A nagyon fotogén spániel neve: Jana, szeressük! :) A használt betűtípusok: Basico, AxeHandel A minta letölthető innen: jana_blog.zip Ha pólót rendelnél a mintával, azt is megteheted mottóval vagy mottó nélküli akár!

Pólókészítés – a minta kiválasztása és előkészítése

A mai részben sorra vesszük a minta előkészítésének lépéseit. Kezdjünk is bele. A minta amit én választottam Gondor Fehér fája lesz, illetve annak egyszerűsített ábrája, ami a pajzson is díszeleg, és nem mellékesen fekete pólón, fehér színnel nagyon jól néz ki :). Természetesen amennyiben saját mintát szeretnél, mert már van […] Read more »

Fehér fa – Gondor

A mai letölthető minta Gondor Fehér fája, és a letölthető .svg Inkscape-ben megnyitva egyből két verziót is tartalmaz! Fogadjátok szeretettel! :) A letölthető .svg állomány: tree_of_gondor.zip

Back to top