2009. november 2. hétfő Filmek

A perfect getaway

A.Perfect.Getaway

Főcím

A filmdélután előtti szavazás a bemutatók alapján történik, így tudott ez a film nyerni. Az előzetes ugyanis rendben volt, tele akciókkal (ahogy az lenni szokott, lényegében lefedte a filmben lévő összes akciót…), kuszának ígérkező történettel és remek szereplőkkel. A film ehhez képest csalódás volt.

Szereplők: velük nem volt gond, eljátszották amit el kellett és rendben voltak.
Képi világ, zene: gyönyörű helyen történik a cselekmény, így ezzel sem volt gond. A zene pedig beleolvadt a filmben, ami máshol dícséret lenne, de itt csak még laposabbá tette a film első háromnegyedét.
Történet: hát itt voltak velős gondok, még úgy is, hogy én “elnéző” vagyok és el tudom hinni, hogy a valódi gyilkos azért  fél este a többiektől, nehogy valamelyikük a gyilkos legyen, mert annyira beleéli magát az ártatlan szerepébe, hogy elfelejti, hogy Ő a gyilkos :). A többieknek, akikkel néztem már ez is sok volt…

Összességében annyit mondanék még, hogy az alap koncepció nem volt rossz, de nem is egyedi (lásd: Tehetséges Mr. Ripley), így csak a történet és az egzotikus hely javíthatott volna rajta, amiből sajna csak a gyönyörű szigetek végezték el a rájuk rótt feladatot.

poster

Poszter

Rating: ★★★★★★★¼☆☆ 

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Back to top