2009. október 24. szombat Filmek

Rágcsávók (G-Force)

G-Force

Főcím

Szellemes, kellemes, néha gyerekes alkotást ismertem meg a Rágcsávók (G-Force) című filmben, amiből csak annyit tanultam, hogy bizony a családi filmekhez már öreg vagyok :).

Történet: leírni nem fogom részletesen, lényegében akárki ki tudja találni magától, mert semmi meglepő, illetve fordulatos nincs benne. Ügynökök csinálnak valamit, ami miatt kellemetlen helyzetbe kerülnek és a film utolsó 10 percéig ezt próbálják rendbe hozni. Ekkor jön be az egyetlen fordulatnak nevezhető esemény – nem írom le, hátha valaki nem látta – , de ezt is ki lehet találni kb. a 26. percben.

Szereplők: híres emberek adják a hangjukat a kis állatkáknak, ettől persze a számítógépes animáció nem lesz magas színvonalú, bár a legtöbb dolog részletes és jól van kivitelezve, azért akadnak még hibák (főleg az animáció és élőlény interakcióknál).

Hang, kép, poénok: a poénok elég gyengék a film elején, néhol fárasztóak, de ez az idő előrehaladtával javul, kidolgozottabbak lesznek és a vicc értékük nő. Hanggal nem volt gond, bár semmi különöset nem tudok elmondani róla.

G-Force

Poszter

Rating: ★★★★★★¼☆☆☆ 

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Back to top